Krmivo BROWNING Champions Choice Black Magic, popis a video
Krmivo do čistej vody - Black Magic - krmivo čiernej farby. Špeciálne sfarbenie krmiva Black Magic predurčuje použitie krmiva sa hodí pre lov na jazerách a riekach pri čistej vode.
Krmivo do obtiažnych podmienok. Tmavá, takmer čierna farba perfektne predurčuje použitie tohto krmiva v čistej vode. Špeciálne sfarbenie Black Magic sa hodí na jazerá alebo riečne dno, na prilákanie a udržanie rýb na lovnom mieste. Black Magic má veľmi aktívne zloženie, ktoré je neodolateľné hlavne pre plotice. Vybraná kombinácia atraktorov robí vôňu a chuť atraktívnu pre všetky biele ryby. Stredná zrnitosť. Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team Slovakia.
Balenie 1kg.
Najosvedčenejšie recepty Feeder tímu:
RECEPT pleskáč, plotica, nosáľ:
21642 - 1 kg Black Magic
21640 - 1 kg Red Roach
21643 - 1 kg Gardons
ODPORUČANIE:
pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesi minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.
Znásobenie efektivity dosiahnete pridaním živej nástrahy: kostné červy, pinky, dendrobeny
Miešame Browning zmesi - je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou - čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.
Poďme miešať:
Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes "chladná". Zmes potom opäť preosejeme a necháte "stáť". (hovorím tomu "dozrieť"....)